Endret: 22 des 2016     Opprettet: 18 mar 2012

Kontraktskrivning med heis-leverandør

Den 13.mars ble kontrakten for rehabilitering av heiser med ThyssenKrupp Elevator AS undertegnet. Borettslaget har fått god hjelp ved valg av leverandør og løsninger, blant annet av Heiskonsulenten AS i regi av Obos Prosjekt.

Borettslaget har totalt 8 heiser fordelt på 4 blokker, en stor og en liten heis i hver blokk. Heisene, med tilhørende styringsenheter og innerdører etc., har skapt hodebry for både styret og servicefirma, og ikke minst for beboere som har slitt med heisstans og ustabilitet i driften.

I nærmeste fremtid vil dette være løst. Med gode kreative løsninger, utnyttelse av trange heissjakter til det fullendte, vil Manglerudvangen snart kunne få gleden av nye heiser. Det vil si at de 4 små heisene blir rehabilitert med ny kupè og nye innerdører. Det blir nye knapper, både innvendig og utvendig, og selvfølgelig ny motor og styringsenhet i det nye maskinrommet på toppen av hver blokk. De 4 store heisene blir helt nye, og større. De får automatiske dører, slike som trekker seg ut til siden, og kupèen blir større og vil tåle mer vekt.

Oppstart av rehabiliteringen vil settes igang i uke 23 i 2012, og avsluttes omtrent på samme tid i 2013. Det blir Rugveien 38 som blir prioritert først, og vil fortsette i stigende rekkefølge.

Styret vil komme tilbake med ytterligere informasjon.