Endret: 22 des 2016     Opprettet: 30 okt 2011

Våtromsrehabilitering

Manglerudvangen borettslag har gjennomført, i samarbeid med SansBygg og Obos Prosjekt, en omfattende våtromsrehabilitering i perioden 2009-2011. I hovedsak var det et stort behov for å skifte ut alle soilrør og alle varmt og kaldtvannsrør i hver enkelt leilighet, ettersom disse var fra begynnelsen av 60-tallet.

I tillegg til utskiftning av rør, vedtok generalforsamlingen at man skulle fornye alle bad med fliser på vegger og gulv, samt nedsenket himling og varmekabler. Videre skulle det inkluderes vegghengt klosett. Det var muligheter for å velge andre fliser enn prosjektflisene. Hver enkelt beboer måtte bestemme selv om de ønsket remontering av baderomsmøbler, der hvor dette var mulig, eller om de ønsket å fornye sine bad med helt nye møbler og annet inventar.

Rørene til kjøkkenet ble også byttet ut, og i rørkassen til soilrøret ble det montert stoppekraner. Videre ble varmtvannsberederen i alle lavblokker koblet fra, og det ble etablert berederrom i kjellerene og borret etter jordvarme, noe som er meget miljøvennlig.

Arbeidene ble startet opp i Rugveien 44, og høyblokkene ble deretter tatt etter tur. Videre fortsatte arbeidet i Beiteveien, Plogveien, før det ble avsluttet i Rugveien.

Underveis ble det også besluttet at alle vaskeriene skulle få sin nødvendige oppgradering.