Endret: 5 jun 2018     Opprettet: 2 okt 2011

Kabelnett

Leverandør av TV, radio, telefoni og Internett via kabel for vårt borettslag er Get. Kabelnettet i borettslaget er oppgradert, og Get tilbyr bredbåndstjenester og digital-TV til våre beboere. Du finner mer informasjon om kabelnett tilbudet her.

Husk at dekoder og modem er utstyr som skal leveres tilbake til Get ved flytting eller tas med til ny adresse. Ny beboer får utlevert sitt utstyr ved å kontakte Get sitt kundesenter eller en av deres forhandlere. Get har hovedkontor i Maridalsveien 323, der finner du også et kundemottak. Du kan også hente/bytte/levere utstyr hos en av Get sine forhandlere. Nærmeste forhandlere er: 
•    Euronics Elektrostormarked Lambertseter, Cecilie Thoresens Vei 3, 1153 Oslo
•    Expert XL Alnabru, Smalvollveien 65, 0667 Oslo

Fellesavtalen mellom borettslaget og Get gir hver husstand følgende tjenester:
-    Digital TV med programpakken Start med følgende hoved dekoder:  Get box Mikro
-    Bredbånd 5 Mbps

Programpakken Start inkluderer ca 40 digitale kanaler hvor 25 av kanalene er valgfri. For å velge kanaler må du logge inn på “Min side” på www.get.no. Det er gratis å velge sine kanaler og gratis å bytte ut sine valgfri kanaler. Utvalget av valgbare kanaler er stort. Se video om hvordan du velger dine kanaler her: https://www.get.no/v3/tv/start. 

Den avtalte fellesdekoderen kan byttes i dekoder med opptak til følgende priser:
-    Get box HD PVR kr. 59,- pr. måned (ordinær pris er kr. 99,-)
-    Get box II kr. 99,- pr måned (ordinær pris er kr. 129,-)
-    Dekoder på ekstra TV koster kr. 49,- og det er ordinære priser for ekstra dekodere. Etableringspris Get box HD PVR og Get box II er kr. 499,-.

Les mer om Get sine dekodere og kanaler på www.get.no 

Alle bredbåndskunder får minimum 10/10 Mbps. Dersom du abonnerer på høyere hastighet vil prisen du betaler være rabattert i henhold til prisoversikten nedenfor. Produkter og priser vil være gjenstand for endringer i løpet av avtaleforholdet. 
 
Gjennom borettslagets avtale med Get får du også:
•    Tilgang Get Filmleie med over 6 000 filmer i arkivet. Les mer her: https://www.get.no/v3/tv/filmer-og-serier. 

•    Som tv- og bredbåndskunde hos Get kan du se på tv selv om tv`en i stua er opptatt. Se nyhetene mens du lager middag eller la barna se på barne-tv på rommet. Med Get tv app kan du søke, pause og spole, i tillegg til å ta opp programmer rett på Get-boksen.

•    Musikktjenesten Stingray Music. Stingray Music er et musikkunivers med ferdigdefinerte spillelister fordelt på 46 non-stop musikkstrømmer. Du får de nyeste titlene, de mest populære sangene og alle klassikerne rett på Get-boksen eller i en egen app når du er på farten. Last ned Stingray Music-appen og få ubegrenset tilgang til 46 spillelister i alle musikksjangre på mobilen eller nettbrettet ditt! Appen fungerer hvor som helst i verden, med ubegrenset strømming av både de nyeste titlene og gamle klassikere. Appen er inkludert i Get-abonnementet ditt og hele familien kan laste ned appen og strømme musikk hver for seg.

•    Ubegrenset skylagring av bilder og digitale filer på ubegrenset antall enheter. Med Get Sky kan du lagre så mange bilder og digitale filer de ønsker, helt kostnadsfritt. Det er ingen begrensninger på antall filer, og tjenesten støtter alle filformater. Både bilder, filmer og andre digitale dokumenter lagres trygt med Get Sky. Man kan også enkelt sette opp automatisk back-up av telefonen eller datamaskinen, så lagres alle bilder uten at man trenger å tenke på det.

Evt. gå inn på get.no eller ring 02123.